Palveluita luonnon syleilyssä

Muurame mahdollistaa simppelimmän arjen

Muurame on luonnossa liikkuvan ja palveluiden läheisyyttä arvostavan ihmisen paratiisi. 10 000 hengen kunnassa mutkaton arki, oma rauha ja vireä yhteisö yhdistyvät saumattomasti. Yhdessä naapurinsa Jyväskylän kanssa Muurame tarjoaa asukkailleen lukemattomat mahdollisuudet harrastuksiin, urapolkuun ja oman elämän rakentamiseen.

Palveluiden vieressä, luonnon naapurina

Luonnon naapurina elo on lintukotomaisen huoletonta ja konstailematonta. Päivittäiset palvelut ovat lähellä, luontopolku alkaa lähes kotipihalta ja koko perheellä on lyhyt matka harrastuksiin, kouluun, kauppaan ja muihin päivittäisiin puuhiin. Aktiivinen yritysyhteisö houkuttelee yrittäjiä ja uratykkejä, luonnon rauha ja maisemat elämästä nautiskelijoita.

Koti keskeltä parasta Järvi-Suomea

Muuramen keskusta on kahden järven välissä, mikä näkyy kuntalaisten päivittäisessä elämässä. Kunnan keskustaa halkoo järviä yhdistävä Muuramenjoki, joka tunnetaan runsaskalaisista kuohuistaan. Hiekkaiset harjut, välkkyvät järvet ja vaihtelevat rinteet tarjoavat kiireiselle mielelle tervetulleen hengähdystauon ja monipuolisen liikuntaympäristön.

Suojellun Muuratharjun laitamilla

Muuratharju on yksi Keski-Suomen merkittävimmistä harjuista ja kuuluu Natura 2000 -alueisiin. Alueen monimuotoiset metsät, kahden järven yli siintävät maisemat, muinaisrannat ja rikas luonto kätkevät sisäänsä polku- ja ulkoilureittiverkoston, josta osa muuntuu talvella valaistuiksi laduiksi. Stressiä ja kiirettä ei näissä maisemissa tunneta.

Kysyttävää kohteesta?