Keveämpi arki, keveämpi mieli

Modernisti muuramelainen

Asunto Oy Muuramen Joenhelmi on 28 asunnon kerrostalo Muuramenjoen varrella, Muuramen keskustan välittömässä läheisyydessä. Joenhelmi on suunniteltu erityisesti tekemään arjesta kevyempää – siitä pitävät huolen oman pihan leikkipuisto, taloyhtiön palvelut, modernit rakennusratkaisut sekä erinomaiset kulkuyhteydet.

Elämäsi näköinen koti

Joenhelmen asunnot antavat runsaasti sijaa unelmiesi sisustukselle. Ajattomat kiinteät kalusteet ja hillitty värimaailma ovat kuin puhdas taulu, jolle voit ryhtyä maalaamaan kotiasi. Avarat pohjaratkaisut tuovat huoneistoon reilusti luonnon omaa, energisoivaa valoa, ja lasitettu parveke saa kesän tuntumaan hieman pidemmältä.

Lisämukavuutta arkeen

Kaikkea ei tarvitse hoitaa itse – Joenhelmen palvelupaketit varmistavat asukkaille sujuvan ja mutkattoman arjen. Voit neuvotella esimerkiksi viikoittaisesta siivouksesta ja jokapäiväisestä lounaasta. Talon piha-alue on suunniteltu avaraksi ja toimivaksi, ja autojen lisäksi myös polkupyörille ja muille ulkoiluvälineille on varattu reilut tilat.

Laadukasta rakentamista

Joenhelmen rakennusratkaisut, laadukkaat materiaalit ja tehokkaasti suunnitellut neliöt säilyttävät asuntosi arvon pitkään. Kaukolämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys takaavat pehmeän lämmön tasaisen jakautumisen talvella, ja suuremmissa asunnoissa on oma sauna, jossa voi vihtoa milloin vain mieli tekee.

Kysyttävää kohteesta?